Behandlingar


Våra priser är riktlinjer. Priset varierar beroende av huruvida din hund har mycket tovig päls, men även hur hanteringen går. Priset är också beroende av hur stor hunden är. Tar behandlingen längre tid så kostar det mer.  Kontakta mig om du blir osäker på vilken behandling du ska välja. 

Du kan inte boka online i Högsbo då jag inte tar emot nya kunder där för tillfället.Tandbehandling med Ultraljudstandborste


Tandbehandling med ultraljudstandborste. Jag tar bort synlig tandsten med ultraljud vilket är skonsamt och smärtfritt för din hund. Din hund kan behöva fler än 1 behandling för att få bort all tandsten.


OBS! Denna tandbehandling med ultraljud är avsedd att komplettera, inte ersätta, professionell veterinärvård för din hund.Trots att ultraljudstekniken kan bidra till att avlägsna vissa mängder plack och tandsten, är det viktigt att förstå att behandlingen inte utgör en fullständig veterinärbehandling. Behandlingen är bra som underhåll mellan veterinärbehandlingarna.
Det rekommenderas starkt att regelbundet besöka en kvalificerad veterinär för att säkerställa din hunds övergripande tandhälsa.
Vid svårare fall kommer jag att hänvisa er till veterinär.


OBS! Din hund måste acceptera behandlingen och vara samarbetsvillig. Är du osäker boka in "Pröva-På behandlingen" som endast är på 10 min,  för att se om en större sittning är genomförbar.Hel behandling 30 min - 600 kr

Prova-på behandling 10 min - 200 kr


Bad och Fön Jag schamponerar din hund minst två gånger och använder balsam som avslut. Jag fönar pälsen torr, rengör öron samt klipper klorna. Har hunden mycket underull eller är mycket stor tar behandlingen längre tid och behandlingen kan då komma att kosta mer. 


 * Liten Hund  - fr 650 kr

 ** Mellan Hund - fr 700 kr   

 *** Stor Hund (19 kg och uppåt) - fr 1125 kr

 **** Extra Stor Hund  - fr 1600 kr

 


    

 *    Cavalier, Shih Tzu, Havanais, Bolonka, cavapoo, dvärgpudel och liknande.

 **   Cocker, cockerpoo, liten doodle, Lagotto och liknande.

 ***  Setter, ESS, Labradoodle och liknande. 

 **** Golden,BernerSennen, Newfoundland, Finsk Lapphund och liknande. Hund med dubbelpäls som kräver mkt urullning. 


 Frisyrklipp


Helkroppsklippning efter dina önskemål. Är din hund mycket tovig kommer det bli en kortare frisyr då jag inte gör tovutredningar mer än på enstaka tovor. Då är det skonsammast för din hund att vi börjar om från början. Det ingår alltid bad, fön samt kloklippning. 


 *    Liten Hund  - fr 1075 kr


 **  Mellan Hund - fr 1350 kr


 *** Stor hund - fr 1750 kr *    Cavalier, Shih Tzu, Havanais, Bolonka, cavapoo, dvärgpudel och liknande.

 **   Cocker, cockerpoo, liten doodle, Lagotto och liknande.

 ***   Labradoodle, Retriever och liknande storlek.  Setterbehandling


           Jag klipper och trimmar enligt rasstandard. Det ingår alltid bad, fön samt kloklipp.


              Irländsk röd setter, Gordonsetter, Engelsk Setter  - 1450 kr              

 

 Spanielbehandling


 Jag klipper och trimmar enligt rasstandard. Jag trimmar/plockar de delar som ska plockas och   använder sax alternativt klippmaskin där man "får lov" att använda detta. Du som kund   bestämmer vilken längd jag ska lämna på behäng och fanor, om det ska vara en så kallad   sporttrimning eller en mer traditionell spanieltrimning. Det ingår alltid bad, fön samt kloklipp. Amerikansk Cockerspaniel - fr 1850 kr


 Cockerspaniel/Engelsk Springer Spaniel/Welsh Springer Spaniel - fr 1780 kr
Trim av strävhårig ras


  Jag plockar/trimmar strävhåriga raser såsom Tax, Jack Russel, Norwichterrier, Border terrier mfl.

  Behandlingen kan ej bokas online utan måste bokas in via telefon. 


  Pris: 775 kr/timme      


 

 Valpbehandling - Intro 30 min


 Du kommer med din valp och jag går igenom med dig grunderna kring borstteknik, pälsvård mm.   Behandlingen fokuserar mest på att jag och din hund ska bygga relation. Om din hund är lugn i   mötet så klipper jag lite, startar fönen och rakapparat mm. Jag tipsar dig om hur ni kan träna   hantering hemma till nästa gång. Denna behandling här lämplig som förstagångsbehandling. 


 Pris: 375 kr Valpbehandling - Fortsättning 60 min


 Vid denna behandling lämnas hunden med mig under 60 min. Vi leker, busar och bygger relation.   Vi kommer tillsammans överens vad jag och din hund ska träna på. Antingen bad och fön och   kanske lite puts, eller enbart hygienklipp mm. Det är något vi har en dialog kring vad denna

 timmen ska fyllas med.

 

  Pris: 750 kr
Övriga behandlingar


Plockning av öronpäls - 250 kr


Jag plockar försiktigt bort pälsen i örongången. Denna behandling görs på egen risk då vissa individer kan reagera efter behandlingen. Är du osäker på om det är en behandling för din hund så ring till mig så vi kan talas vid.


Kloklippning - 175 kr


Tassputs och kloklipp – 300 kr


Nos-och tassputs – 400 kr


Tömning analsäckar – 300 kr


Wanjas Hundsalong (Hindås)

Ringvägen 12

438 54 HINDÅS

 Wanjas Hundsalong (Högsbo, Hundens Hus)

 J.A Wettergrensgata 6

 421 30 Västra Frölunda
unsplash